We hebben vastgesteld dat je Internet Explorer gebruikt om de persbrochure te bekijken. Voor een optimale weergave adviseren we je om een recentere browser, zoals Google Chrome, Safari of Firefox, te gebruiken.

Chantals Vlekkengids

Gina en Chantal
Gina & Chantal - Rode Wijn

Rode wijn

Vlekken van rode wijn? Da’s altijd venijn. Best niet laten opdrogen, goed nat houden en dan thuis direct in het water. Net zoals het pilletje tegen je kater…

Lippenstift

Lippenstift? En die is niet van u? 3 stappen.

  • Eén: niet uitwassen.
  • Twee: meteen keihard confronteren.
  • Drie: Chantal… ik bedoel chanteren. Hallo kredietkaart!

Gina & Chantal - Lippenstift
Gina & Chantal - Bloed

Bloed

Ai, bloedvlekken… Ja, dat is de doodsteek voor een kledingstuk. Maar nooit zomaar weggooien. Denk aan het milieu… en aan de politie. Uw DNA zit daar op. ;)

Chloor

Gemorst met chloor? Da's nogal miserie, hoor. Mijn voorstel? In de toekomst zonder kleren het zwembad in!

Gina & Chantal - Chloor
Gina & Chantal - Vingerafdrukken

Vingerafdrukken

Oei, oei, wat is er aan de hand? Iets te veel laten rondslingeren? Niets wat een klein brandje niet kan fixen. Duimpje omhoog, Chantal!

Modder

Heb je er iemand door gesleurd? Chantal to the rescue! Maak alles rond de plek goed nat, anders verspreidt die zich snel… en je geheimen misschien ook.

Gina & Chantal - modder
Gina & Chantal - Zwart geld

Zwart geld

Geld ‘verdiend’ op je eigen manier? Zo snel mogelijk uitgeven! En dan nog het liefst aan mij. Die wasmachine betaalt zichzelf niet hoor. En psst: hoe groter het pakje, hoe langer ik zwijg!

Kettingsmeer van 'de poepfiets'

Liep je secret date iets te gesmeerd? Vlekken uitscheuren en doen alsof je gevallen bent. Komedie spelen doe je nu toch al genoeg.

Gina & Chantal - Kettingsmeer
Gina & Chantal - Motorolie

Motorolie

Ai, liggen smossen aan je auto? Zuiveringszout erover en al die hitsige berichtjes wissen op je telefoon. Ja overspel, da’s altijd een heel spel.